Nordic HamamLogga in

1. Val av tjänst

Hamambehandling

30 min
795,00 kr
I hamamrummet får du njuta av vår signaturbehandling – en nordisk variant av Hamam på 30 min. Du kommer först bli uppvärmd av den varma bänken och vatten som sköljer din kropp. Sedan skrubbas du med en Kenzevante i långa långsamma drag innan behandlingen avslutas med skummande massage. Ger en renande kropp och en total avslappning. Kan även göras som duo eller trio. Utförs i vårt Hamamrum där du har bikini/badbyxor under behandlingen. Spaentré ingår i priset.

Mango Mania med spa entré

30 min
895,00 kr
Enzympeeling som gör din hud silkeslen. Samtidigt som peelingen verkar njuter du av en ansiktsmassage med Gua Sha-stenar som ökar hudens spänst och cirkulation. Spa entré ingår i priset.

Stone Crop med spa entré

30 min
895,00 kr
Kroppen skrubbas med en salt- och sockerpeeling som är mineralrik och exfolierande. Sedan läggs en återfuktande mask över hela kroppen som återfuktar och ger en lätt detoxande effekt. Under tiden masken ligger på njuter du av en ansiktsmassage med Gua Sha-stenar. Spa entré ingår i priset

Strawberry dreams med spa entré

30 min
895,00 kr
Strawberry dreams 30 min.  Vi masserar inpackningen från topp till tå. Innehåller hyaluronsyra och marshmallowrot om boostar upp huden med fukt samtidigt som den har en lätt peelande effekt. Medan masken verkar får du drömma dig bort och njuta av en ansiktsmassage med guacha stenar. Spa entré ingår.
logo for Nordic Hamam
Landshövdingevägen 9, 262 52 Ängelholm, SverigeOrganisationsnummer: 556869-2312
Powered by Sparkz